Цвеќињата од Оле ви нуди огромен избор на сукулентни растенија по одлични цени.

Повелете, разгледајте и нарачајте.

 

 

ПретходнаGarden flowers by Leny &Deny
СледнаAtelier Foliage
Силвана Стефановски
Дипломиран биохемиски инженер и сопственик на првата инстаграм страница која нуди едукација во областа на одгледување растенија @silvsplants. Главен и одговорен уредник на www.botanico.mk