Изработка на различни видови декоративни саксии и украси за вашите дворчиња, рачна изработка.

Доколку нешто ви се допадне или сакате да разгледате повеќе, контактирајте не на бројот или разгледајте повеќе на нашиот профил

Телефон за контакт и нарачки –  Дино 078309112

ПретходнаБотаничка градина – зелен раскош во скопското сивило
СледнаPlantroom Macedonia – Инспиративна приказна од пар со пасија кон природата
Силвана Стефановски
Дипломиран биохемиски инженер и сопственик на првата инстаграм страница која нуди едукација во областа на одгледување растенија @silvsplants. Главен и одговорен уредник на www.botanico.mk