За нас

Ботанико е првата платформа каде можете да ги најдете сите информации кои ви се потребни за да имате убава градина, здрави растенија или едноставно да се едуцирате и прочитате нешто повеќе за природата и екологијата.
Ова зелено катче е креирано за вас, љубителите на зеленото и убавото.
Уживајте!