Маркетинг

МОЖНОСТИ ДА:

  1. ОГЛАСУВАТЕ ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ КАКО ФИЗИЧКИ ЛИЦА
  2. ДА ГО РЕКЛАМИРАТЕ ВАШИОТ БИЗНИС
  3. ДА ГО ПРИКАЖЕТЕ ВАШЕТО ЛОГО

 

Во моментов располагаме со следниве услуги:

  • Три банери на почетна страница со димензии 300 х 250 (се појавуваат и на мобилна и на декстоп верзија)
  • Еден банер на слајдер со димензија 300 х 600 кој се појавува (на мобилна и на декстоп верзија) при отворање на објавите
  • Три банери во самите објави со димензија 300 х 250 (се појавуваат и на мобилна и на декстоп верзија)
  • Еден банер со димензија 728 х 90 (се појавуваат и на мобилна и на декстоп верзија)
  • Преглед на вашето лого со директен линк до вашиот бизнис на почетна страница прикажани на слајдер

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА:
  • contact@botanico.mk 
  • 075 871 858